Зателефонуйте нам: +3 8050 540 30 59

Правила користування сайтом olpr.com.ua

Ми рекомендуємо вам до подальшого перегляду даного сайту та внесення будь-яких власних даних у відповідні форми збору уважно прочитати ці Правила і умови користування сайтом (надалі – «Правила»).

В разі незгоди з нашими умовами – не використовуйте, будь ласка, цей інтернет-магазин для здійснення покупок та пошуку інформації, що вас цікавить.

Поставлена вручну відмітка в клітинці про згоду з даними Правилами підтверджує, що ви ознайомились з поданою інформацією, вона є зрозумілою і прийнятною для вас.

Якщо з цього моменту ви продовжуєте взаємодію з сайтом на перехід по сторінкам (навіть закривши сторінку про політику конфіденційності) – це підтверджує вашу згоду з положеннями Правил.

Використання сайту

Власники сайту olpr.com.ua (в подальшому ця сторона іменується «Продавець», https://olpr.com.ua/ – «Сайт») надають згоду на перегляд, збереження і завантаження його матеріалів виключно для використання з некомерційною метою, зі збереженням повної інформації про авторське право та посиланням на джерело.

Заборонено змінювати та поширювати фото-, відеоматеріали та тексти Сайту з комерційною метою без дозволу адміністрації та посилання на відповідну сторінку olpr.com, що є первинним джерелом інформації.

Обов’язки Користувача

Підтверджуючи свою згоду з даними Правилами, користувач зобов’язується пам’ятати про них при взаємодії з сайтом, зокрема:

  • Не обманювати інших користувачів або адміністрацію Сайту.
  • Не надавати помилкову інформацію про себе свідомо.
  • Не намагатись поширювати через даний Сайт власні промо матеріали.
  • Не залишати на Сайті інформацію з персональними даними інших користувачів.

Користувач сам відповідає за інформацію, яку він вводить на сайті. В тому числі за дотримання вимог законодавства та збереження авторських прав третіх осіб, а також за використання торгових марок, логотипів та назв компаній без їх згоди.

Користувач погоджується користуватись Сайтом згідно з цими Правилами, а також чинним законодавством в цій галузі.

Обмеження відповідальності

Продавець будь-коли та на свій розсуд, без завчасного повідомлення всіх Користувачів, може змінювати матеріали та послуги Сайту, згадані в них товари та їх ціни.

Інформаційні та фотоматеріали, що застаріли та втратили актуальність, Продавець не зобов’язаний видаляти та оновлювати.

Він не несе відповідальності за будь-які матеріальні та нематеріальні збитки, що утворились внаслідок використання чи неможливості використання даних цього Сайту.

Реєстрація на olpr.com.ua

Реєструючись на Сайті, ви погоджуєтеся надавати правдиву і точну інформацію про себе і свої вірні контактні дані, зокрема ті, що являються персональними.

За збереження і використання створених під час реєстрації логіна і пароля, ви самі несете відповідальність, а також за всі дії в межах сайту, вчинені під вашим логіном і паролем. Втрачені реєстраційні дані можуть бути відновлені за запитом до адміністрації сайту.

Права Продавця

Звертаючись до нас, залишаючи коментарі на сайті та пересилаючи нам інформацію в будь-якому форматі, ви підтверджуєте, що вона не містить ніяких незаконних, шкідливих, загрозливих об’єктів, не є образливою для різних груп людей та не пропагує
насильство і дискримінацію за будь-якою ознакою.

Ви даєте свою згоду на видалення чи безоплатне використання будь-яких ваших повідомлень, залишених на Сайті, Продавцем. Продавець відповідає за будь-яку інформацію, розміщену на olpr.com.ua користувачами та особами, що не є представниками адміністрації та власників Cайту.

Використання персональних даних

На Сайті використовуються куки (cookies) і анонімні ідентифікаційні файли. Ваша взаємодія з нашим Сайтом, зокрема, перебування на його сторінках, є підтвердженням, що ви не заперечуєте проти їх збору і використання.

Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, власником яких є Продавець

Приймаючи ці Правила, Користувач погоджується з розумінням своїх прав, визначених Законом України «Про захист персональних даних», та йому ясна мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач усвідомлює, що зберігання наданих ним даних не має обмеженого терміну, якщо він додатково не вказав термін обробки його персональних даних.

Вся інформація, залишена вами на Сайті, що відноситься до персональних даних (телефон, адреса, email), буде використана нами для цілей, зазначених нижче.

Ви згодні, що введені вами дані не є конфіденційними, і можуть використовуватись з моменту введення в подальшому з метою інформування вас про товари, послуги та заходи, в яких ви могли б бути зацікавлені. Також для проведення досліджень для покращення якості товарів та розширення асортименту.

Користувач вільний змінювати (оновлювати, доповнювати) надані ним персональні дані повністю чи частково, а також налаштування їх конфіденційності за допомогою функції редагування і налаштування доступу до особистої інформації. Також він може наполягати повного видалення свого аккаунта та / або всіх персональних даних з бази даних Сайту Продавця.

Умови передачі чи поділу персональної інформації з третіми особами

Можливість доступу до персональних даних для третіх осіб та їх права щодо них регулюється умовами згоди суб’єкта персональних даних, яку він надає власнику бази персональних даних на їх обробку, або відповідно до вимог законодавства України.

Доступ по довірених Продавцю персональних даних не надається третім особам без вашого дозволу, а також, якщо ці особи не згодні брати на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Власники Сайту як власники бази персональних даних його Користувачів, вживають всіх можливих заходів для їх захисту, зокрема, роблять його обладнаним системними і програмно-технічними засобами і засобами зв’язку для запобігання втратам, крадіжкам, несанкціонованим знищенням, перекрученням, підробкам, копіюванню інформації і відповідним наявним вимогам стандартів.